Partners

Wij werken samen met enkele duurzame ondernemingen en lokale partners.

Ondernemen doe je niet alleen. The Pine House koos er bewust voor om samen te werken met enkele duurzame ondernemingen en lokale partners. Dit zijn 2 criteria waar we veel belang aan hechten. Onze partners blinken stuk voor stuk uit in wat ze doen en vertellen een mooi verhaal.Neem zeker eens een kijkje op hun website.

Beddenwinkel

Goeiemorgen zonder zorgen

Als u bijzondere eisen stelt aan uw slaapcomfort dan bent u aan het juiste adres bij Goeiemorgen.Van een bed moet je namelijk dromen, en wij garanderen dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. Enkel zo kunnen wij onze dag eindigen in schoonheid.

Wij werken uitsluitend met Belgische merken, en onze missie is dat u elke dag kan starten met een uitgerust gevoel en kan eindigen op een wolk van een bed.
Wij zijn er dan ook enorm trots op dat onze bedden uitgekozen zijn door de prachtige B&B The Pine House.
Misschien tot ziens, bij Goeiemorgen, Paalstraat 56 te Schoten

Wijnhuis

Wijndomein Vigna

Het wijndomein is gelegen in Wijnegem bij Antwerpen en behoort tot de grotere wijngaarden in België. Op deze prachtige locatie van  8 ha zanderige bodem werden 30.000 wijnranken aangeplant. Het volledige proces van het oogsten tot het bottelen gebeurt in eigen beheer.

De verschillende variëteiten die we aanbieden zijn:
- Mousserende wijn “methode traditionelle”
- Rode wijn:  Pinot Noir, Merlot, Cabernet Dorsa, Acolon
- Witte wijn: Johanitter, Chardonnay, Pinot Gris, Pinot Blanc
- Rosé

Elke wijn draagt de naam van één van de 11 kleinkinderen van de familie Guy Somers. De kwaliteit van onze wijnen kreeg reeds meerdere malen erkenning bij de wedstrijd “Beste Belgische Wijnen”  en de wedstrijd “Der Lage Landen”.

Te midden van de wijngaard is er een gezellige degustatieruimte met open haard. Wij ontvangen groepen voor een wandeling door de wijngaard met aansluitendeen degustatie van onze wijnen.

Keramiek

Ceramic by Rosa

Als keramiste hou ik ervan om aan mijn draaitafel, telkens iets nieuws te creëren.Ik wil graag van jullie tafel iets speciaals maken.De albast producten die ik heb ontworpen passen hier naadloos bij.Zo krijg je meteen een warme en gezellige sfeer in huis.

Interieur

Lolo Deco vzw

LOLO DECO is ontstaan uit liefde voor het land Madagaskar en zijn bevolking. Madagaskar heeft een unieke flora en fauna maar tegelijkertijd is het ook één van de armste landen ter wereld. LOLO DECO werd opgericht uit maatschappelijke betrokkenheid met de inwoners die prachtige producten vervaardigen op een nog zeer ambachtelijke wijze.

Wij streven naar een duurzame relatie met de lokale ondernemers zodat er een constante productie tot stand kan komen. Hierdoor kunnen de producenten zorgen voor werkgelegenheid en een vast inkomen voor veel mensen uit de regio.

‍Zo beoogt de VZW LOLO DECO een dubbele doelstelling nl zowel de economische activiteit in het land te stimuleren als de gezondheidszorg te verbeteren.