Omgeving

Rustig & centraal gelegen

In no-time ben je in het dorp van Schoten, ’s Gravenwezel, Schilde of Brasschaat waar je vele leuke winkels vindt, en zowel gezellige lunch spots als gastronomische restaurants talrijk aanwezig zijn. Ben je sportief ingesteld? Dan zullen de 4 nabijgelegen golfclubs en vele fiets- en wandelroutes je zeker de nodige uitdaging bieden.

Domein van Axel Vervoordt

“Nothing brings people together like good food.”

Lunch & diner

Heb je na het uitgebreide ontbijt toch nog een plaatsje over? In de nabije omgeving van de B&B bevinden zich tal van hippe lunchbars. Breng zeker eens een bezoekje aan Somad in ’s Gravenwezel of Mijn Plek in Schoten.

Wil je ’s avonds gezellig tafelen of culinair geprikkeld worden? In onze omgeving zal je zeker niet op je honger blijven zitten. De vele restaurants in de buurt bieden je een waaier aan mogelijkheden. Je gastvrouw Charlotte onthult je graag haar favoriete adresjes.

“Just let me shop and no one gets hurt.”

Winkelen

B&B The Pine House is de perfecte uitvalsbasis voor een dagje shoppen. In no-time ben je in het dorp van Schoten, ’s Gravenwezel, Schilde of Brasschaat waar je tal van leuke en trendy winkels vindt voor zowel kinderen als volwassenen. Maar ook het Shopping Center van Wijnegem is op maar 10 minuten rijden. Keuze genoeg dus!

Fietsen & wandelen

Ben je sportief ingesteld of wil je op een rustige manier genieten van de omgeving? Er is voor ieder wat wils! Ontdek de prachtige natuur in en rond Schoten en laat je verrassen door de vele mooie troeven die deze streek te bieden heeft.

Wil je graag een elektrische fiets huren? Geef ons op voorhand een seintje en we zorgen ervoor dat je tweewieler klaar staat bij aankomst.
Breng je eigen fietsen mee? Geen probleem! Deze kan je veilig parkeren en opladen in onze fietsenberging.

Golfen

Ben je gebeten door de golf microbe? Er bevinden zich 4 golfclubs binnen een straal van 12 km (15 minuten rijden) van onze B&B.

Cultuur

B&B The Pine House ligt op 15 km van het historisch centrum van Antwerpen. In deze bruisende stad kan je buiten winkelen en lekker eten ook je culturele zinnen prikkelen. Breng zeker een bezoekje aan de vele architecturale parels, musea en attracties.