Onze kamers

Kom tot rust tussen de dennenbomen

Voeg enkele druppeltjes Pine olie toe aan je warme bad voor een revitaliserend gevoel.

Elke kamer is voorzien van een privé badkamer met ligbad en douche, apart toilet, wifi, airco en een Nespresso koffie machine. Ook badjassen, handdoeken, badartikelen en haardroger liggen voor je klaar. Alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf.

Check-in: vanaf 17 u (geef je uur van aankomst op voorhand door)
Check-out: 11 u (late check-out mogelijk mits supplement)

2 personen

The Moon Room

Deze ruime kamer (29m2) beschikt over een royaal, handgemaakt, dubbel bed van de hoogste kwaliteit. De badkamer heeft een ligbad, regendouche, lavabo met spiegel en apart toilet. In de hoge nok van het dak hangt een prachtige lamp die je het gevoel geeft dat je onder het licht van de maan slaapt.

Privé badkamer

Bureau

Flatscreen tv

2 personen

The Pine Room

Deze gezellige kamer (20m2) beschikt over een royaal, handgemaakt, dubbel bed van de hoogste kwaliteit. De badkamer heeft een ligbad, regendouche, lavabo met spiegel en apart toilet. De mooie accenten in riet en natuurlijke materialen brengen je een stapje dichter bij de natuur… en bij elkaar.

Privé badkamer

Bureau

Flatscreen tv

Onze kamers zijn moeilijk toegankelijk voor mensen slecht te been.
Geen huisdieren toegelaten.

“A good day starts with coffee and ends with wine!”

Ontbijt

’s Ochtends wacht er een heerlijk geurend ontbijt je op in de gezellige lounge op het gelijkvloers met zicht op de tuin. Bij mooi weer kan je op het terras genieten van een heerlijke koffie, vers geperst sinaasappelsap, krokante broodjes met assortiment charcuterie, koffiekoeken, een hoeve eitje en yoghurt met fruit en granola. Dit alles met een lokale of zelfs huisgemaakte toets.

Ontbijten kan tussen 7u30 - 10u00
In het weekend tussen 8u00 - 10u30

Lounge

Gedurende de dag mag de lounge en het terras op het gelijkvloers vrij gebruikt worden om te werken, te genieten van het zonnetje, een drankje of een goed boek. Wij hanteren een self catering formule waarbij je zelf je drankjes mag nemen en dit afrekent bij je check-out.

De lounge is open om 7.30 u voor het ontbijt en sluit zijn deuren elke dag om 22.00 uur.