The Pine House

Bed & Breakfast

Laat de subtiele geur van dennenhout je zintuigen prikkelen

In een rustige buurt in de groene gemeente Schoten renoveerden Charlotte & haar gezin deze prachtige rietgedekte woning van de jaren ’50.  

Authentieke elementen werden behouden en smaakvol gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en staal. Een hedendaagse mix van gezelligheid en nostalgie.

Dankzij de warme, intieme sfeer voel je je meteen thuis en begint jouw ontspanningsmoment vanaf het ogenblik dat je binnenstapt.

Zicht op de bed & breakfast vanop het terras.

Onze kamers en ontbijt

De 2 slaapkamers werden ingericht in harmonie met de omgeving. Warme, natuurlijke materialen in zachte aardetinten creëren het perfecte kader om tot rust te komen en te genieten.

Onze breakfast lounge

Lounge

Gedurende de dag mag de lounge en het terras op het gelijkvloers vrij gebruikt worden om te werken, te genieten van het zonnetje, een drankje of een goed boek. Wij hanteren een self catering formule waarbij je zelf je drankjes mag nemen en dit afrekent bij je check-out.
De lounge is open om 7.30 u voor het ontbijt en sluit zijn deuren elke dag om 22.00 uur.

Omgeving

The Pine House is zeer rustig maar toch centraal gelegen. In no-time ben je in het dorp van Schoten,’s Gravenwezel, Schilde of Brasschaat waar je vele leuke winkels vindt, en zowel gezellige lunch spots als gastronomische restaurants talrijk aanwezig zijn.

Ben je sportief ingesteld? Dan zullen de 4 nabijgelegen golfclubs en vele fiets- en wandelroutes je zeker de nodige uitdaging bieden.

Mooi wandelpad in Schoten dicht bij de bed & breakfast